fall

Hejsansvejsan. Här sitter jag och har precis sett på världens
bästa tv-serie, glee! yey, bäst for ever and ever. helt enkelt!
Dock har jag naturkunskaps-prov till morgondagen vilket känns
såå lockande och roligt. not. bäst att jag tar itu med det helt
enkelt! Ha det gott.
bilder från höst 2010

colours

Visste faktiskt inte om jag skulle sätta dessa bilder under kategorien
"photo" eller "egengjort/art". Anyway, nu blir det att kolla på Idol efter
några timmar av plugg. Dock borde man fortsätta med plugget, men
nja de e la bara onödigt... eller?

memories

Bilder och lite minnen och lite sommar. lite längtan tillbaka.


almanacka 2011

Halloj! Tänkte visa lite egengjort! Den har satts på framsidan av min almanacka! Lite sent att ladda upp denna kanske, eftersom det var ca 1 månadsen skolorna började. men men! Jag har iaf använt mig av "tush"pennorna Pro-markers. ändå väldigt roliga men lätta att arbeta med. Som ni kanske sett har jag inte hunnit måla i munnen i den sista bilden :o. och det är jag det ska föreställa, kanske bra att säga det haha!
© elin isaksson

Autumn.

Nu är det höst igång helt enkelt, och jag har inte hunnit skriva. Fy vad dumt det lät! Men det är tyvärr sant.. Mycket i helgen och mycket i veckan framför mig. ja, helt fullt upp! men men, it's Autumn... Ska försöka förbättra mig i uppdateringen framöver,promise!
weheartit

länge sen sist.


Hejsan! Förlåt för den dåliga uppdateringen! anledningen till det är att jag fått skoldatorn, vilket gjort att jag suttit vid den och inte min andra = inga bilder tillgängliga. nu sitter jag iaf vid den nya men får helt enkelt bli lite "inte-mina-egna-bilder" ! blev california bilder. fråga min inte varför! kan säga att jag längtar till nästa sommar när man kollar ut genom fönstret. bilder: weheartit.com btw! slutade 10.50 idag om du undrar :D

RSS 2.0